top of page

Consum energètic del Brugulat


Els alumnes de 3r ESO han estat treballant en el Projecte Interdisciplinari sobre la Pobresa Energètica amb l'objectiu d'avaluar el consum energètic de l’institut i buscar solucions per reduir el consum energètic. Per fer-ho ha calgut fer una Ecoauditoria. L’ecoauditoria en un centre educatiu és un procés que avalua la qualitat ambiental d’un centre escolar des d’un punt de vista global, és a dir, tenint en compte tots els aspectes relacionats amb la vida al centre educatiu: instal·lacions, compres, despeses, mesures d’eficiència i d’estalvi, etc.

Les conclusions a què van arribar els alumnes són: "Els alumnes han de tancar les llums quan es surt de classe, fer servir piles recarregables, obrir les persianes abans de d’encendre el llum i tancar les portes i finestres si la calefacció està encesa.



Si aconseguíssim millorar aquests aspectes contribuiríem amb una escola més sostenible. S’ha de millorar aquests hàbits perquè els alumnes no estalvien gaire. També reduiríem els impostos del centre. El professorat tot i que ho fan millor que els alumnes també poden millorar.”




bottom of page